Emilie Jensen

THOSE COLOURFULE DAYS

 • Publisert: 16.09.2014, 13:34
 • Kategori: Mote & Skjønnhet
 • Hei alle sammen, lenge siden sist eller? Forskjølelsen tok så si knekken på deg sist uke og beklager for det! Gjordet ikke noe annet enn å lige i sengen og bla gjennom nettet, se på serier og sutre over hvor fælt jeg hadde det. Men nå er jeg endelig så si frisk! Og klar for nye utfordringer dagene har å by på. 

  Vell Loreal har en stor konkurranse akkurat nå noe som jeg har tenkt å bli med på å kanskje se om jeg er så heldig som kanskje blir den som vinner! Man vet jo aldri eller hva? Ukens konkurranse er er farger, og vil at vi skal ta opp hva våres favoritt farge er etc.

  Mitt kleskap er ikke stort å skryte av når det kommer til farger, det meste er bare svart, grått og hvit siden jeg har si en ganske simpel stil. Men igjen liker jeg å freshe det opp med små ting som neon fargede clutcher eller fresh sminke, som røde lepper eller varme skinn.

  Nå kommer jo høsten og vinteren og mine favoritt farger da er brun, bronse og rød. Det skal så lite til for å få en fresh look med disse fargene, og for meg med grønnblå øyne passer disse fargene perfekt! 

  Røde sterke og matte lepper passer alle og er du stressa og skal skyndte deg ut, på en middag, fest eller bursdag slår det aldri feil. Har du allerede naturell makeup på så hjelper røde lepper fort for å få fest looken på plass. 

  Har du litt bedre tid på badet, så legg en naturell makeup og bruk bronse som øyenskygge, passer alle øyefarger og det bringer den sexy gnisten i deg og gjør det mer intenst. Og lekkert er det og! Og når du bare har en black and white garderobe slår den fargen aldri feil. Naturell makeup er det gutta liker best i følge #minmote sitt nye innlegg, her så viser dem også hvordan du legger en naturell men sexy makeup med brun/bronse farge. 

  Men når du har en normal hverdag, og ønsker å se litt mer frisk ut når du skal på jobb, legg litt solpudder på skinn beina. Så får du tilbake den friske gløden som forsvant etter sommeren! 

  Og hvis du ikke er så glad i og sminke deg og liker å være all naturell så gå for noen friske fargede vesker, øredobber eller sko. Nå er jo det store metalisk og lack og det som er shiny så dra å let og kjøp før det er borte! 

  Håper dette ga dere litt inspo og noen lette og enkle tips til en travel hverdag :-)


  (Jeg konkurrerer i Trendsetter Search på www.lorealparis.no)
   

 • Publisert: 16.09.2014, 13:34
 • Kategori: Mote & Skjønnhet
 • 0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  hits