Emilie Jensen

ROCKA PÅ 1 2 3

 • Publisert: 08.10.2014, 20:47
 • Kategori: Mote & Skjønnhet
 • //Jeg konkurrerer i Trendsetter Search på www.lorealparis.no


  Hei alle dere herlige mennesker, endelig er formen på plass igjen og det var godt å dra hjem i helgen og møte min savnede familie. Og bare få litt tid for meg selv, siden det merket jeg at jeg trengte. I Oslo føler jeg at jeg fort forsvinner og prøver å finne meg selv i denne store mengden av alle slags forskjellige mennesker, og det er søren meg ikke lett. Som f.eks. stilen min... I mange år har jeg gått fra så mye forskjellig, først var jeg den som følgte strømmen, så var det min emo periode etter det var det en klassisk men simpel stil og så kom store t-shorte og alt skulle bare være oversized. Men nå har jeg funnet meg selv. ENDELIG! 

  Gjennom hele live mitt har jeg vært ganske så simpel, enkle plagg men igjen valgt plagg som å hørt til stilen jeg følgte.. Men å være en kopi ble jeg rett og slett lei av og, så jeg har så si endelig funnet min stil. Simpel men rocka og en av de jeg har stjelt masse inspo av er Kate Moss på 90 tallet, hun er nok et icon for oss alle. Men på den tiden og i begynnelsen av 2000 tallet har jeg forelsket meg i. Selv om hun kanskje ikke var så opplagt på den tiden så digger jeg stilen hennes. Den er avslappet, simpel og rocka. Meg i 3 ord på en måte. Så nå vil jeg gi dere mine små tips for å få denne enkle stilen, og nederst er det en video der jeg viser hvordan man lager Kate´s flotte beach hair. 

  Hvis dere ser på alle bildene av av Kate Moss legge dere merke til 2 ting, hun er simpel i stilen og lite sminke. Når jeg skal stå opp så later jeg meg så lenge som jeg bare kan i sengen, og vil bruke så lite tid som mulig på å stelle meg. Og igjen så finnes det så mange enkle måter å gjøre seg fresh fort på, noe som jeg viser i videoen lengre nede. 

  Men veien til denne enkle og simple rocka stilen er enkel, har du mange vanlige basic t-shorter eller løse gensre er du allerede godt i gang! Så nå skal jeg fortelle veien.

  1. Star med boksa, enten går du får en klassisk svart/grå jeans eller kanskje en vanlig blå. Om du skal ut ville jeg kanskje gått for et skinn skjørt eller skinn bokse med loose fit (siden thighte skinn bokser på byen er jo umulig å bevege seg i, trenger ikke å være for loose, men tok for at det kommer litt luft inn).

  2. Da på deg den mest comfye t-shorten eller genesren, gjør ikke noe om den er oversized siden det gjør den bare enda mer perfekt. Vil du ta en skikkelig Kate så dropper du bhen og går for free nippels! Og nå som det begynner å bli litt små kaldt så tar du bare en cardigan over for litt ekstra varme på de kalde høstdagene.

  3. Skoene! Biker boots, eller spisse sko i skinn eller lakk er det ultimate, skal du på byen så ta på deg boots, så mye mer behagelig å danse og ikke minst å gå med. Så slipper du å se ut som en av de jentene som ikke klarer å gå på høy heler på byen, siden det er ikke fint! Om du vil ha litt høyde så går for noen med hæl, men med spiss tupp.

  4. Så er det skinn jakken, en klassiker som vil aldri gå av moten. Biker stylen passer jo best! Men nå som kulden kommer er en oversized kåpe i ull det perfekte plagget! Skal du i litt finere anledning ta din svarte blazer som kanskje er litt herrete av seg, eller som har skinn detaljer. Siden det vil passe perfekt til alt.

  5. Om du vil pynte deg litt opp, ta et par ringer på deg, eller løse armbånder. Ikke for mye siden det skal være simpelt! Et smykke holder det meste kanskje et som henger litt ned, eller bare et simpelt og fint kors smykke med brystet passer og utrolig bra.

  Så vips! Da har du stilen. Det er ikke så mye som skal til, og det er ganske så enkelt om du alt har nøkkel plaggene i skapet som loose t-shorter, biker boots og skinn jakka.  


  (Beklager for dårlig lyd, vet ikke hva som skjedde når jeg redigerte den! Men håper det kom til nytte)

 • Publisert: 08.10.2014, 20:47
 • Kategori: Mote & Skjønnhet
 • 0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  hits