Emilie Jensen

LYSE TIDER I MØTE

 • Publisert: 09.12.2014, 11:30
 • Kategori: Blogg
 • Hei og hå søtinger! Overskriften er jo kanskje litt feil ettersom det er vinter og kveldene blir bare mørkere og mørkere. Men det jeg referere til er at snart er det et nytt år! Og jeg gleder meg masse, jeg har alt satt meg noen mål for året som kommer og det er noen jeg vet jeg kommer til å klare, og ikke minst gjøre! Vært år har jeg satt meg mål som jeg vet jeg ikke kommer til å klare, kanskje noen, men igjen ikke. Å sette seg mål for det nye året er alltid like vanskelig. Noen tar de samme år etter år og feiler, så hvorfor ikke ta noen man faktisk vet at vi klarer og vil gjøre oss happy?

  Mine mål for det nye året er egentlig lette og enkle, men noen kanskje litt mer vanskeligere og krever mer av meg. Men igjen vet jeg at de kommer til å gjøre live mitt gladere! 

  1. Gi komplementer til mine venner og kjære og et til meg selv. 
  Det å gi et komplement til dagen hjelper og gleder mange! Er det noen som har en dårlig dag og eventuelt ikke har verdens beste selvsikkerhet som meg, så hjelper det så utrolig mye å få og høre et lite komplement. Kanskje i noe de har gjort eller utseende. Tro meg, it works!

  2. Være flinkere på å holde kontakt med venner og familie.
  Jeg er ikke den som er flink til å holde kontakt med folk, jeg suger noe utrolig mye på det! Jeg vet faktisk ikke hvorfor, men jeg er det bare og det skal jeg endre på! Det å bare slå på tråden, sende en melding eller invitere dem på middag hjelper jo. Og jeg har jo plenty av tid til å gjøre det, så why not? Så dette blir den største og vanskeligste måle mitt for ny året, siden jeg vet selv hvor dårlig jeg er på det. Selv om jeg ønsket jeg var bedre.

  3. Slutte å være lat og stå opp tidligere.
  Noe jeg er utrolig flink på så er det å være lat! Ligge lengst mulig i sengen og ikke gjør en dritt. Ja jeg er ærlig og jeg er sånn, men dette skal jeg endre på! Nå nyåret kommer skal jeg melde meg inn på et treningssenter nærme meg, stå opp kl 08-09 hver dag og dra å trene. Jeg vet selv at jeg klarer det om jeg bare orker, og det skal jeg orke! Jeg var den personen som sto opp kl 07 hver dag før, opplagt og alltid full av energi. Og der skal jeg komme tilbake til!

  4. Ta bedre vare på kroppen min.
  Jeg er allergisk mot melk, og selv om jeg er det så spiser jeg alt for mye med melk i, og jeg blir oppblåst og dårlig. Og dette må jeg endre på, å unngå mer melk og ta litt mer sunnere valg! Ikke bare det, så må jeg være flinkere på å ta vare på huden min. Smøre den inn med fuktighetskrem hver kveld, rense fjeset mitt hver morgen og kveld og slutte å rette håret mitt så mye! 

   

  Det var mine 4 mål så langt for det nye året! Inspirerte dette dere noe? Og jeg vil veldig gjerne høres dere mål for det nye året! Kanskje noen smarte som jeg og kan låne :-)

 • Publisert: 09.12.2014, 11:30
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  hits