Emilie Jensen

FÅ DET SAGT

 • Publisert: 05.10.2015, 14:29
 • Kategori: Blogg
 • Lenge siden sist eller hva? Sist jeg skrev var mai liksom... Tiden går så fort og så mye skjer, bloggen har jeg lagt på hylla egentlig men det er så mye jeg vil skrive og dele. Så jeg tror det er på tidet å starte igjen.

  Sjefen min har mange ganger nevnt det med blogg, og er veldig fasinert over det, og det forstår jeg. Vi jobber i motebransjen og hun er venner med blant noen av de største motebloggerne i Norge. Så det er ikke rart, når hun ser hvor mye tid og planlegging det blir lagt inn i hvert enkelt innlegg. Hun spør meg om alle slags spørsmål om blogging. Men helt ærlig så vet jeg 0. Jeg har blogget fram og tilbake siden jeg var 14 år. Slettet blogger og vært på mange forskjellige forumer, og som nå vært av og på. 

  Siden jeg vil faktisk ikke at bloggen skal være live mitt. Jeg var så opptatt i en lang periode om alt fra kropp, hva jeg spiste, hvordan jeg tok bildene og hvordan jeg så ut til en hver tid. Jeg tørte ikke å gå ut av leiligheten uten å være sminket. Og det for meg er KRISE! Så jeg måtte legge vekk alt og begynne å fokusere på meg, hva som gjordet meg glad og mine venner og familie. Det hjalp. Jeg er sterk og jeg vet det skal veldig mye til for å knekke meg!

  Men jeg er tilbake. Ettersom sjefen min har snakket om det så mye, så savnet jeg å skrive og dele mine tanker og meninger med dere andre. Så i´m back! Jeg kommer ikke til å prøve å bli noen topp blogger, eller legge ut innlegg 6 ganger i uka med outfits. Jeg kommer til å være ekte, ærlig, no photoshop, no pro photos. Bare være Emilie Jensen med iPhone 6 som kamera. 

 • Publisert: 05.10.2015, 14:29
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  hits