Emilie Jensen

GRØNT ER KULT

 • Publisert: 07.10.2015, 12:25
 • Kategori: Interiør

 • I hipster Oslo er grønne planter, MASSE grønne planter det STORE. Skal du være hipster i Oslo, og være KUL må du ha mange grønne planter og helst i de brune krokkene. - sa en random hipster på fylla på løkka.

  Mange har fine flotte grønne fingre, mens jeg.. Jeg klarer derimot å drepe en kaktus med å vanne den for mye. Trodde ikke det gikk, men det gjør det vist. Jeg har alltid sagt til meg selv, den dag jeg får meg hus. Skal jeg ha en stor terrasse og ikke noe hage, siden jeg har ingen grønne fingre som de sier. Om jeg er så heldig og finner en mann som har det så klager jeg ikke på det! 

  Men ja, jeg legger fort merke til de forskjellige miljøene her i Oslo, litt etter som jeg har venner i de forskjellige miljøene. Jeg kjenner de som kan fint bruke mange tusen for å dra på de mest fancy plassen i Oslo, bare for å vise at dem har money in their pocket. Til de mest fattigste som ikke har så mye som 5 kroner på konto siden de har så mange utbetalte regninger at staten trekker de fra jobb lønna. 

  Men jeg synes det er greit. Jeg lærer så utrolig av mye av vennene mine. Og jeg blir aldri lei, jeg har venner med forskjellige meninger. Noe som er greit siden da får du vite litt mer hva andre synes, og kan se ting på litt andre måter enn kun din.

  Så ja det med hipster stilen med de grønne plantene, haha det tar over! Til og med de snobbete boysa på Frogner har tatt seg tid for å dra på plantasjen for å kjøpe seg noen planter. Morsomt å se hvordan ting sprer seg i grunn. Som jeg så for litt siden på #minmote om Oslo fletter. Noe jeg kan skrive om i neste innlegg. Jeg er jo fra Stavanger, så jeg merker fort forskjellen på looks and styles, i det forskjellige byene!

 • Publisert: 07.10.2015, 12:25
 • Kategori: Interiør
 • 0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  hits