Emilie Jensen

London

 • Publisert: 19.04.2017, 13:00
 • Kategori: Reiser
 • Vi bodde på det mest kuleste hotellet! Liker du interiør osv, er dette plassen for deg. Glømte å ta bildet nede i resepsjonen, hvor det var utrolig mye kult! Det var så mye som skjedde at du klarte ikke helt å fokusere på en ting. Heisen var laget med kunstgress over alt, så du gikk inn i en grønn liten hule for å si det mildt sagt. 

  Frokosten var ikke akkurat noe å skryte av, forventet jo engelsk frokost. Men man kan jo ikke få alt man peker på, hehe.. Men god seng og service var det! Gull kua var min favoritt. Og ville seriøst stjele den med meg hjem, nok det er et par andre som har prøvd det før.. Men tenkte det var en umulig plan. Hvordan skulle jeg få den inn i heisen og flyet? (ja heisen var veldig liten...) Hehe, så det ga jeg opp.. Får heller finne meg en liten gull ku en annen plass og ta med meg hjem. 

  Hotellet vi bodde på heter The Exhibitionist Hotel. Du kan ta en titt på dis instagram her eller gå innpå deres nettside her , og se hva de har og tilby! Mye kult! 

  Processed with VSCO with b5 preset

  Processed with VSCO with hb2 preset

  Processed with VSCO with hb1 preset

  Ellers ble det da litt shopping og titting rundt forbi. Ble ikke så mange bilder som jeg ønsket. Men jeg var mer opptatt med å få tingene med meg selv, en å sitte på mobilen 24/7 for å ta bilder... Merker at jeg har mista litt den tilknyttingen som jeg en gang hadde veldig mye av. Tror bare det er et godt tegn. Men skal få meg et skikkelig kamera, som kan ta bedre bilder en tulle mobil. 

  Var utrolig flott tur, en god del folk siden det var begynnelsen av påsken.. Så jeg likte ikke å dra inn over alt, siden det var totalt KAOS! Men jeg fant meg noe fint som jeg kan vise dere senere ♥ 

  Blir nok en liten London tur nå snart igjen! Få med meg natte livet og den slags. 

  Håper dere har hatt en flott påske og kost dere like mye som det jeg har gjort! ♥

 • Publisert: 19.04.2017, 13:00
 • Kategori: Reiser
 • 1 kommentarer
 • Én kommentar

  Lilli

  19.04.2017 kl.20:27

  Fine bilder :)

  Skriv en ny kommentar

  hits