Emilie Jensen

THE FRENCH DOES IT BETTER

 • Publisert: 22.08.2017, 10:00
 • Kategori: Reiser
 • For ikke så alt for lenge siden var jeg i Paris. Vært der før, men gud den byen skuffer meg aldri! Alt fra arkitekt til menneskene er bare vakkert, om du forstår hva jeg mener? Jeg gikk mye rundt for meg selv, ettersom resten av gjengen måtte jobbe. Shopping ble det (ikke bra for lommeboka, hehe) og mye titting. Det tok jo 2 timer for å komme inn på Louvre, og den ene dagen jeg var der klokka 09 for å ikke stå i kø var det stengt! Kødder du med meg liksom? Haha, så jeg dro på alt annet enn de "kjente" plassene da. 

  Jeg dro og så på en kjent skulptør som het Rodin, har ikke peiling på hvem det er.. Og det å google han har bare ikke helt ramla meg inn i tankene, hehe noe jeg kanskje burdet ha gjort. Det var utrolig mye kult, sært og vakkert på en og samme plass. Var veldig mye demon fiksert opplegg, noe som gjordet at mye av det ekstremt sært men igjen det tok oppmerksomheten. Jeg var også på Dior sin exhibition, noe som jeg kan lage et eget innlegg med bilder. Siden WOW det var så mye vakkert at jeg så si glømte å ta bildet av det meste, siden jeg var mer opptatt av å se på alt. Så er du i Paris, dra dit ASAP! Det er noe man ikke vil gå glipp av. Jeg var også på historiske museumer og fikk lært meg mye nytt, synes historie er sykt spennende og forstår ikke helt hvorfor jeg ikke har studert noe videre i den retningen, men men...  Uansett, det var en utrolig flott tur. Og er ikke lenge igjen til jeg tar turen dit igjen!

   

 • Publisert: 22.08.2017, 10:00
 • Kategori: Reiser
 • 0 kommentarer
 • London

 • Publisert: 19.04.2017, 13:00
 • Kategori: Reiser
 • Vi bodde på det mest kuleste hotellet! Liker du interiør osv, er dette plassen for deg. Glømte å ta bildet nede i resepsjonen, hvor det var utrolig mye kult! Det var så mye som skjedde at du klarte ikke helt å fokusere på en ting. Heisen var laget med kunstgress over alt, så du gikk inn i en grønn liten hule for å si det mildt sagt. 

  Frokosten var ikke akkurat noe å skryte av, forventet jo engelsk frokost. Men man kan jo ikke få alt man peker på, hehe.. Men god seng og service var det! Gull kua var min favoritt. Og ville seriøst stjele den med meg hjem, nok det er et par andre som har prøvd det før.. Men tenkte det var en umulig plan. Hvordan skulle jeg få den inn i heisen og flyet? (ja heisen var veldig liten...) Hehe, så det ga jeg opp.. Får heller finne meg en liten gull ku en annen plass og ta med meg hjem. 

  Hotellet vi bodde på heter The Exhibitionist Hotel. Du kan ta en titt på dis instagram her eller gå innpå deres nettside her , og se hva de har og tilby! Mye kult! 

  Processed with VSCO with b5 preset

  Processed with VSCO with hb2 preset

  Processed with VSCO with hb1 preset

  Ellers ble det da litt shopping og titting rundt forbi. Ble ikke så mange bilder som jeg ønsket. Men jeg var mer opptatt med å få tingene med meg selv, en å sitte på mobilen 24/7 for å ta bilder... Merker at jeg har mista litt den tilknyttingen som jeg en gang hadde veldig mye av. Tror bare det er et godt tegn. Men skal få meg et skikkelig kamera, som kan ta bedre bilder en tulle mobil. 

  Var utrolig flott tur, en god del folk siden det var begynnelsen av påsken.. Så jeg likte ikke å dra inn over alt, siden det var totalt KAOS! Men jeg fant meg noe fint som jeg kan vise dere senere ♥ 

  Blir nok en liten London tur nå snart igjen! Få med meg natte livet og den slags. 

  Håper dere har hatt en flott påske og kost dere like mye som det jeg har gjort! ♥

 • Publisert: 19.04.2017, 13:00
 • Kategori: Reiser
 • 1 kommentarer

 • Zaful promotion


  Zaful promotion

  hits